KemGuru olvasópályázat

Írta: Fábián Ildikó

Szeretsz könyvtárba járni és olvasni? És mi a helyzet a képregényekkel? Téged is elvarázsol Vasember vagy Wonder Woman? Esetleg egy jó kis (szó-)párbaj Fülig Jimmyvel?

Ha igennel válaszolnál bármelyik kérdésre és általános iskolás vagy, akkor csatlakozz játékunkhoz! Nyerj egy belépőt a KEMGURU olvasótáborba!

Nincs más dolgod, mint minden hónapban kitölteni 13+1-es Képregény-totónkat, és a válaszaidat megadni elektronikusan, vagy elküldeni a kszr@jamk.hu e-mail címre a megadott határidőig. A tippszelvényt kérheted a település könyvtárosától, de megtalálod a http://kem-kszr.hu/ honlapon is az aktuális fordulónál.

Az eredményeket néhány nappal a lejárati idő után a weboldalunkon találod majd meg. A helyes megoldást beküldők közül választjuk ki azt a 24 gyerkőcöt, aki eljöhet velünk a táborba, amely 2020. július 6-10. között kerül megrendezésre Pilismaróton, a Duna-Liget Üdülőben. Ingyenes szállást és teljes ellátást biztosítunk! Hogy milyen egy olvasótábor, arról találsz cikkeket az Olvasótáborok menüben!

1. forduló:

Beküldési határidő: 2020. február 8.


2. forduló: 

Beküldési határidő: 2020. március 8.


3. forduló:

Beküldési határidő: 2020. április 5.


4. forduló:

Kitölthető totó (számítógéppel, vagy okostelefonnal, vagy tablettel)
Letölthető totó (pdf) 

Beküldési határidő: 2020. május 3.

 

Hozzászólás