Nyári események Csatkán

Írta: Benis Józsefné

Augusztusban Csatkán két könyvtári programot szerveztünk, amelyek igazán jó hangulatban teltek, emlékezetesek és sikeresek voltak.

Augusztus 17-én, szombaton 16-tól 18 óráig  kézműves foglalkozást tartottunk gyerekeknek. Láthatóan jól érezték magukat a résztvevők. Ez a program egy interaktív bábozással ért véget.

 

Augusztus 24-én, szombaton este pedig „Múltidéző filmek Csatka életéből 2.Színjátszás Csatkán az 1990-es években “  címekkel filmeket vetítettünk a könyvtár épületének külső falára. Ez helyi viszonylatban igazán sikeres könyvtári programnak mondható, mivel 240 lelkes kis falunknak közel negyede megjelent a vetítésen. Bár a fényképeken nem látszik, de a vetítés végére, amikorra már besötétedett –  még többen lettünk.  Sajnos a sötétben készült fotóink nem sikerültek. Mindazonáltal jól illusztrálja a helyzetet, hogy  az összes templomi pad megtelt, és igen sok széket hoztunk ki még menet közben. Emellett további nézők foglaltak helyet az első sor előtt, pokrócokon is. A fényképek a gyülekezés pillanatait örökítették meg.  Mindkét rendezvényt Kovácsné Sándor Éva szervezte és vezette – köszönjük a munkáját. 

 

 

Hozzászólás