Korlátozások a járvány miatt

Írta: Fábián Ildikó

A JAMK 2020. március 16-tól előreláthatólag 2020. április 30-ig a járványhelyzet miatt zárva lesz! Semmilyen szolgáltatást nem lehet ez idő alatt igénybe venni (a fiókkönyvtárakban sem)! Dolgozni otthonról, és ügyeleti rendszerben az irodákban fogunk.  Mindössze 1 kolléga lesz az irodában 8-16 óra között. Emailjeinket folyamatosan olvassuk, mobiltelefonjaink is elérhetőek lesznek.

Kérünk mindenkit, hogy könyvtárközi kérésekkel ez idő alatt ne keressék kollégáinkat, mert nem áll módunkban teljesíteni! A feldolgozott könyvek kiszállítását is bizonytalan ideig elhalasztjuk. Amennyiben valakinek szüksége lenne könyvtára új könyveire, és meg tudja oldani az elszállítást, akkor szívesen látjuk az irodában előre egyeztetett időpontban.

Mindazonáltal a könyvrendeléseket továbbra is várjuk 2020. március 20-ig!

A települési könyvtárak nyitva- vagy zárvatartásának megítélése önkormányzati hatáskörbe tartozik, ezért erről a polgármesterekkel, vagy a jegyzőkkel konzultáljatok! Ha döntés született ez ügyben, kérjük nekünk is jelezni, hogy a honlapra fel tudjuk tenni az információkat. 

 

 

 

Hozzászólás